Ana içeriğe atla

Fasulye Ezmesi

MALZEMELER:

  • 2 su bardagi kuru fasulye
  • 300 gr tahin
  • 8-10 dis sarimsak
  • 1 adet limon suyu
  • Yeterince tuz ve pul biber
  • Sivi yag

HAZIRLANISI:

  • Aksamdan islattigimiz fasulyeleri yeterince su ile iyice haslayalim.
  • Suyunu suzup ezdikten sonra 300 gr tahin, sarimsaklar,1 limon suyu, ve yeterince tuz ile birlikte iyice karistiralim.
  • Eger ihtiyac olursa fasulyenin haslama suyundan ilave ederek pure haline getirelim.
  • Servis tabagina alip uzerine pul biber serperek servis yapalim.

Afiyet Olsun..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ KOKULUTAŞ ÇERÇEVE ETKİNLİĞİMİZ.... MİNİK USTALARLA GEÇİRİLEN BİR GÜN ÇOK EĞLENCELİ VE BAŞARILI..
KOKULUTAŞ BEBEK DOĞUM HEDİYELİKLERİMİZ.
KOKULUTAŞ, BEBEK ODALARI ŞENLENSİN.