Ana içeriğe atla

Anneler Gunu

Hep klasik bir laf vardir, 1 gun mu hatirlanacak gibisine, olsun, biz onlari her zaman hatirliyoruz ama eminim ki hergun kalkip onlara ufakta olsa bir hediye, bir kutlama yapmiyoruz, gozlerimiz dolmuyor onlara hergun hediye verirken, bir gunde olsa onlara en guzel seyleri yasatmak eminim ki yureklerine bir heyecan daha katiyordur, ben annemi sadece telefonda kutlayabiliyorum bu sene de, icim burularak, gozlerim dolarak, ama olsun en azindan telefonlada olsa kutlama yapabilecegim bir annem var, Allah' ima cok sukur, allah'in ilah'i takdir'i muhakkak hic lafim yok ama en azindan ozellikle son katliamda onca cocuk gibi mezarina gidip topragiyla konusmadigim icin allah' ima bin kez sukurler olsun, ya o cocuklar naapsin? kimisi daha anneler gununun ne oldugunu bilmiyordu, hatta kimisi daha annesini bilmiyordu, kimi annede evladini henuz gormemisti, anne oldum artik diyememisti, hayatini kaybeden tum annelere Allah'tan rahmet diliyorum, bugun annelerini gormeden anneler gununu kutlayacak olanlara da sabir diliyorum. Ve tabii ki de huzurevlerinde evlatlarinin hatirlayamadigi anneler, keske su an imkanim olsada oralara gelip sizlerin ellerinizden opebilsem, sizlerinde anneler gunu kutlu olsun, allah size huzurlu, saglikli yillar nasip etsin.

Ve boyle bir gunde de olsa, sadece dogum yaptigi icin anne unvanini alan ama anneligin ruhunu tasimayan, cocuklarina her turlu eziyeti eden, onlari terkeden ve bunu bilincli olarak yapan, sahislari bu 'annelik' 'anneler gunu kutlamasi' kavramlarindan uzak tutuyor ve lutfen bir gecelik zevkleriniz icin masumlari mahvetmeyin diyorum.

Tum degerli annelerin anneler gunu kutlu olsun, iyi ki varlar.

Yorumlar

kardelenim77 dedi ki…
CANIM ARKADAŞIMIN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN SEVGİLER...
Yaşamkafe dedi ki…
Bende burdan bu manidar yazı vesilesiyle bütün annelerin Anneler gününü kutlarım...
NoEngel dedi ki…
Sevgili Göknur merhaba,
Anneler gününe özel bu yazında Annesi olmayanlara,huzur evinde olanlara,annesinden ayrı olanlara,annelik duygusunu sadece lafda bilen bazı insanlara,katlıam yapaılan o hiç bir günahı olamayn zavallı çocuklara değinerek kısacası çok güzel bir yazı hazırlamışsın.Yüreğine sağlık.Umarım anneler gününü annen olmadan bir daha geçirmezsin. Bu vesile ile annenin ellerinden öper, Anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım.
Sevgiyle kal..
Unknown dedi ki…
kardelenim77, cok tesekkur ederim bir insallah gelecegin annesi olarak :) henuz anne olmadigim icin.

Hakan, guzel yorumun icin saol.

No angel, guzel yorumun ve dilegin icin, saolasin.

Bu blogdaki popüler yayınlar

KOKULUTAŞ KAPI SÜSLERİ..

Hayirli Ramazanlar

Sukurler olsun bir ramazan ayina daha ulasmis bulunuyoruz, bu ayin tum insanlara hayir getirmesini temenni ederim, insallah bu ayla gelen guzellikler bizi , bizde bu guzellikleri terk etmeyiz, elimizde - kalbimizde tutmayi basarabiliriz. Tahminimce su anda da oruc rehaveti cokecek bloglara :) yada en azindan bana zaten bana coken rehabet kalkamiyor bir turlu uzerimden, o nedenle cokecegide cok net :) 30 40 derece sicaga gogus germek oruclu halde hicte kolay olmuyor tahmininizce, ama seviyorum bu ayi. Tekrar tum guzellikler gonlunuzden eksilmesin diyerek sevgilerimi gonderiyorum herkese.

Cikolatali Puding

MALZEMELER: 4 yemek kaşığı un 4 yemek kaşığı kakao 4 yemek kaşığı şeker 4 su bardağı süt 1oo gr kahve aromalı çikolata HAZIRLANISI: Küçük bir tencereye çikolata hariç tüm malzemeyi koyalım ve soğukken karıştıralım. Orta hararetli bir ateşte pudingimizi sürekli çırpma teliyle karıştırarak pişirelim. Kaynama noktasına yaklaşırken çikolatalarımızı küçük küçük kırıp içerisine atalım ve iyice karıştırarak eritelim. Puding kıvamı koyulaşınca ateşten alalım ve çırpma telimizle 5 dakika havalandırarak devamlı çırpalım. Ardindan dilerseniz kadehlere bolerek dilerseniz icerisine biskuvi koyarak iki katli yaparak borcama yayabilirsiniz.