Ana içeriğe atla

Yine Izliyoruz Katliamlari!!

45 gundur izliyorduk ekranlarda ne oldugunu cozemedigimiz anne ve baba nin ne yazikki kotu kaderli evlatlari muhammet'i, evet yazik cunku nasil bir anne ve baba olduklarini goremedigimiz insanlarin yasamlari yuzunden belki bu hale geldi, ve bugun itibariyle de ogrendik ki zavalli muhammet oldurulmus ve evlerinin yakinindaki bugday tarlasinda 1 aya yakin zamandir atilmis, zavalli masumdan da hicbir iz kalmamis.

Bunu izlerken tabii dun de baska bir cocuk cinayeti haberi cikti, adamin evini kapisini actigi gelinleri, 3 yasindaki cocugu oldurmus ustelik onu da evinde sandik icinde saklamis, neyseki kocasi daha iyiymiste kadini kendi elleriyle sikayet etmis, neymis bana taciz etti demis ettiyse 3 yasindaki cocuktan ne istedin? Yaninda senin cocugun varken o yasta nasil elini surebildin o yavruya?

Sebebi her ne olursa olsun bir insan bir bebegi, cocugu nasil oldurebilir bunu hic tartismiyorum cunku benim aklim bunu hicbir zaman kabul etmeyecek, hicbir kin, intikam, bir cocuktan alinamaz, bazen dusunurdum idam cezasi bazi durumlarda halen olsa idi caydiriciligi olmazmiydi diye, hele simdi yasadigim ulkede ki suc isleme oranlarinin dusuklugunu, hatta olmayisini gordukce insanlarin neden caydiklarini daha iyi anladim, kalplerinde ki, beynindeki duygulari nedir nasil bir sapiklik, sapkinliktir bu, bunun bu dunyasini dusunmuyorsan oteki dunyasini da mi dusunmezsin?

Bir insan evladi nasil bir cocugu hunharca oldurebilir, nasil uyur, nasil yer , icer, gezer, aynada kendi yuzune nasil bakar?

Aslinda hicbir sorguyu haketmeden ayni hunharligi gormeleri gerekte neyse.

Olen yavrucaklara Allah'imdan rahmet dilerim, insallah onlari kanatlari altinda huzurlu ve mutlu eder, cektikleri acilari ni silip bir melek olsunlar, kimbilir bir gun ahiretin kapisinda bekledikleri birileri olacaktir hesap soracaklari.

YENI EKLEME; Haber kanallarinda verilen bilgilere gore malesefki masum'un katili (dogum yaptigi icin o sifati ustlendigi annesi) imis, baska bir adamla olan birlikteligini cocugu gormus ve kimseye soylemesin diye yapmislarmis, ne kadar degerliymis bayanin yasadiklari, soylenmesini goze alamayip cocugunu oldurmeyi goze alabilecek kadar, ne kadar hos seyler yasiyormus demekki, Allah sizi islah etsin, yemek yemeye para bulamiyorsunuz da bu islere gelince nasil akliniz yerine gelip calisiyor sizin boyle.

Yorumlar

sihirlirloklava dedi ki…
canım bugün ben de yine merakla açıp bu üzücü haberle karşılaşım.artık insanlar iyice kendini kaybetti.biz de bir o kadar paranoyak olmak zorunda kaldık..akrabana da güvenemiyorsan artık olay bitmiş demektir.sevgiler...
Yaşamkafe dedi ki…
Lanet okumayı seven bir yapım yok ama böyle canilerin Allah belasını versin...
sihirlirloklava dedi ki…
Göknurum şok içindeyim...katil anne çıkmış...
Unknown dedi ki…
evet malesefki anne sifatini sadece dogurdugu icin alan sahis cikmis, baska adamla iliskisini gorunce soylemesin diye yapmis, ne kadar onemliymis onun icin soylenmesi yapmasi degil, cocugundan bile tatliymis duyulmasinda devam etsin diye,onun anneligi yere batsin.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayirli Ramazanlar

Sukurler olsun bir ramazan ayina daha ulasmis bulunuyoruz, bu ayin tum insanlara hayir getirmesini temenni ederim, insallah bu ayla gelen guzellikler bizi , bizde bu guzellikleri terk etmeyiz, elimizde - kalbimizde tutmayi basarabiliriz. Tahminimce su anda da oruc rehaveti cokecek bloglara :) yada en azindan bana zaten bana coken rehabet kalkamiyor bir turlu uzerimden, o nedenle cokecegide cok net :) 30 40 derece sicaga gogus germek oruclu halde hicte kolay olmuyor tahmininizce, ama seviyorum bu ayi. Tekrar tum guzellikler gonlunuzden eksilmesin diyerek sevgilerimi gonderiyorum herkese.

Cikolatali Puding

MALZEMELER: 4 yemek kaşığı un 4 yemek kaşığı kakao 4 yemek kaşığı şeker 4 su bardağı süt 1oo gr kahve aromalı çikolata HAZIRLANISI: Küçük bir tencereye çikolata hariç tüm malzemeyi koyalım ve soğukken karıştıralım. Orta hararetli bir ateşte pudingimizi sürekli çırpma teliyle karıştırarak pişirelim. Kaynama noktasına yaklaşırken çikolatalarımızı küçük küçük kırıp içerisine atalım ve iyice karıştırarak eritelim. Puding kıvamı koyulaşınca ateşten alalım ve çırpma telimizle 5 dakika havalandırarak devamlı çırpalım. Ardindan dilerseniz kadehlere bolerek dilerseniz icerisine biskuvi koyarak iki katli yaparak borcama yayabilirsiniz.
KOKULUTAŞ KAPI SÜSLERİ..