Ana içeriğe atla

Her Gun Ayni Soru

Her gun ayni dert ayni iskence '' ben ne yemek yapacagim'' off cok daraldim artik bu sorunun cevabini aramaktan, bazen oyleki dusunmekten saatlerin nasil gectigini b ile anlamiyorum:) ee birde turkiye deki gibi fazla kaynaklarin olmamasi sebebiyle elindekileri evir cevir dur, keske her sabah kapiya biri gelse yemek listesi verse ne guzel olurdu:) yapmaktan yana sikayetim yok valla yeterki oneri getirsin:)

Sanirim ev hanimlarinin her gun ki klasik sorularindan biri dir bu, ama yapcakta bisi kalmiyor malesefki. Zaten canim sIkilmis bu yaban ellerde bide bole kafa yoran seyler :) neyse bugunumuze sukur diyelim.

Eveeettt, bugun ne pisircem ben :)))

Yorumlar

shenem dedi ki…
boşver yemeği,yap iki dolgun sandvich,kola yada buz gibi bi içecek çak yanına da:D
Unknown dedi ki…
valla dimi ama en guzeli :))
kardelenim77 dedi ki…
selam canım unuttun beni hee hiç görünmüyosun nasılsın inş. iyisindir?

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayirli Ramazanlar

Sukurler olsun bir ramazan ayina daha ulasmis bulunuyoruz, bu ayin tum insanlara hayir getirmesini temenni ederim, insallah bu ayla gelen guzellikler bizi , bizde bu guzellikleri terk etmeyiz, elimizde - kalbimizde tutmayi basarabiliriz. Tahminimce su anda da oruc rehaveti cokecek bloglara :) yada en azindan bana zaten bana coken rehabet kalkamiyor bir turlu uzerimden, o nedenle cokecegide cok net :) 30 40 derece sicaga gogus germek oruclu halde hicte kolay olmuyor tahmininizce, ama seviyorum bu ayi. Tekrar tum guzellikler gonlunuzden eksilmesin diyerek sevgilerimi gonderiyorum herkese.

Cikolatali Puding

MALZEMELER: 4 yemek kaşığı un 4 yemek kaşığı kakao 4 yemek kaşığı şeker 4 su bardağı süt 1oo gr kahve aromalı çikolata HAZIRLANISI: Küçük bir tencereye çikolata hariç tüm malzemeyi koyalım ve soğukken karıştıralım. Orta hararetli bir ateşte pudingimizi sürekli çırpma teliyle karıştırarak pişirelim. Kaynama noktasına yaklaşırken çikolatalarımızı küçük küçük kırıp içerisine atalım ve iyice karıştırarak eritelim. Puding kıvamı koyulaşınca ateşten alalım ve çırpma telimizle 5 dakika havalandırarak devamlı çırpalım. Ardindan dilerseniz kadehlere bolerek dilerseniz icerisine biskuvi koyarak iki katli yaparak borcama yayabilirsiniz.
KOKULUTAŞ KAPI SÜSLERİ..