Ana içeriğe atla

Yeniden Merhaba

Yaklasik 1 ay kadar suren Turkiye tatilimin ardindan, her ne kadar oralari birakip buralara donmek zor olsada genede hayatin amaci olarak kaldigimiz yerden basladigimiz hayatimizdan tum arkadaslara merhaba diyorum.

Tatil suresince internetle ilgilenemedigim icin sitelerini ziyaret edemedigim tum arkadaslarim kusura bakmayin, insallah telafi etmek umidi ile, herkese iyi haftasonu dilerim.

Bu arada Sudan ile ilgili bana ulasmaya calisan bir arkadasim varmis ama hicbir iletisim aracini bildirmedigi icin kendisine ulasamiyorum, arkadasim eger okursan bu yazimi artik online oluyorum, bana bir mail falan birakirsan da gorusebiliriz.

Yorumlar

Yaşamkafe dedi ki…
Merhaba Göknur hanım,inşallah tatiliniz güzel geçmiştir..Hoşgeldiniz..:)
Unknown dedi ki…
tesekkur ederim hosbulduk:) , valla memlekete donmek guzel her haliyle her ne kadar kendi isteklerine fazla firsat bulamasanda gene de guzel.
Adsız dedi ki…
hoş geldin:)
mail attım sana umarım ilgilenirsin.
Unknown dedi ki…
merhabalar tesekkur ederim,

mailine geri donuyorum su anda, kisa sure icinde sana ulasir.

Bu blogdaki popüler yayınlar

KOKULUTAŞ KAPI SÜSLERİ..

Hayirli Ramazanlar

Sukurler olsun bir ramazan ayina daha ulasmis bulunuyoruz, bu ayin tum insanlara hayir getirmesini temenni ederim, insallah bu ayla gelen guzellikler bizi , bizde bu guzellikleri terk etmeyiz, elimizde - kalbimizde tutmayi basarabiliriz. Tahminimce su anda da oruc rehaveti cokecek bloglara :) yada en azindan bana zaten bana coken rehabet kalkamiyor bir turlu uzerimden, o nedenle cokecegide cok net :) 30 40 derece sicaga gogus germek oruclu halde hicte kolay olmuyor tahmininizce, ama seviyorum bu ayi. Tekrar tum guzellikler gonlunuzden eksilmesin diyerek sevgilerimi gonderiyorum herkese.

Cikolatali Puding

MALZEMELER: 4 yemek kaşığı un 4 yemek kaşığı kakao 4 yemek kaşığı şeker 4 su bardağı süt 1oo gr kahve aromalı çikolata HAZIRLANISI: Küçük bir tencereye çikolata hariç tüm malzemeyi koyalım ve soğukken karıştıralım. Orta hararetli bir ateşte pudingimizi sürekli çırpma teliyle karıştırarak pişirelim. Kaynama noktasına yaklaşırken çikolatalarımızı küçük küçük kırıp içerisine atalım ve iyice karıştırarak eritelim. Puding kıvamı koyulaşınca ateşten alalım ve çırpma telimizle 5 dakika havalandırarak devamlı çırpalım. Ardindan dilerseniz kadehlere bolerek dilerseniz icerisine biskuvi koyarak iki katli yaparak borcama yayabilirsiniz.