Ana içeriğe atla

Twitter Cilginligi


Bir twitter furyasi aldi basini gitmekte, ozelliklede televizyon, sanat, medya aleminin butun sahsiyetleri orda, biz de arada nasibimizi aliyoruz elbette, zaman zaman sIki takipcisi oluyorum bende twitter'in ve cogu zamanda dusunmeden edemiyorum bir cok seyi, ya cok cool takilan gazetecilerin ne kadar bos islerle ugrastigini goruyorum, yada nerdeyse tuvaletten bile baglanmaya uzanacak yazilari, bi saatten sonra ki pffff diyorum, bir insanin bu kadar bos vakti yahut konusmak icin bu kadar ihtiyacimi olur diye, yada yazmis olmaya calismak gibi?

Hele bazen oyle yazismalar gecmekte ki zannediliyor ki bilmem kacinci boyutta ki sozde 'entellektuel'lerin yazilarini okuyoruz, kendilerine bir hava katacaklar ya, ne kadar bos olsa da twitter aleminede rezil olmamak var elbette. Her seylerini ortaya dokselerde halktan kimseyi 'following' yapmazlar tabii isin bu kismida var, onlar kendi aralarinda konusup dururlar, twitter'i kapatinca o dostluklari bir daha hatirliyorlarmi acaba? Genede bu bazilarinin bu hallerini izlemek bazi zamanlarda insani eglendiriyor...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayirli Ramazanlar

Sukurler olsun bir ramazan ayina daha ulasmis bulunuyoruz, bu ayin tum insanlara hayir getirmesini temenni ederim, insallah bu ayla gelen guzellikler bizi , bizde bu guzellikleri terk etmeyiz, elimizde - kalbimizde tutmayi basarabiliriz. Tahminimce su anda da oruc rehaveti cokecek bloglara :) yada en azindan bana zaten bana coken rehabet kalkamiyor bir turlu uzerimden, o nedenle cokecegide cok net :) 30 40 derece sicaga gogus germek oruclu halde hicte kolay olmuyor tahmininizce, ama seviyorum bu ayi. Tekrar tum guzellikler gonlunuzden eksilmesin diyerek sevgilerimi gonderiyorum herkese.

Cikolatali Puding

MALZEMELER: 4 yemek kaşığı un 4 yemek kaşığı kakao 4 yemek kaşığı şeker 4 su bardağı süt 1oo gr kahve aromalı çikolata HAZIRLANISI: Küçük bir tencereye çikolata hariç tüm malzemeyi koyalım ve soğukken karıştıralım. Orta hararetli bir ateşte pudingimizi sürekli çırpma teliyle karıştırarak pişirelim. Kaynama noktasına yaklaşırken çikolatalarımızı küçük küçük kırıp içerisine atalım ve iyice karıştırarak eritelim. Puding kıvamı koyulaşınca ateşten alalım ve çırpma telimizle 5 dakika havalandırarak devamlı çırpalım. Ardindan dilerseniz kadehlere bolerek dilerseniz icerisine biskuvi koyarak iki katli yaparak borcama yayabilirsiniz.
KOKULUTAŞ KAPI SÜSLERİ..