Ana içeriğe atla

O'na...

Bir haftasonu daha bitti her geçen gün biraz daha soğuyan günlerle birlikte,
Ne kışlar ne yazlar gelip geçmedi ki bu da geçer elbette,
Yine yorgunluk, yine umut, yine iç çekişler, yine bekleyişler, yine özlemler, yine hasretler, yine sen, yine ben, yine bende olan sen ve yine sende olmayan ben'ler...
Ne kadar acı düşünmesi bile, ne kadar yazık, ne kadar tüh, ne kadar ahh, ne kadar can, ne kadar yakan, ne kadar acıtan, ne kadar kanatan, ne kadar sancıtan..
Yine umu-ş-lar, yine yakarışlar ve yine duymayışlar...
Ne kadar karanlık, ne kadar yanlızlık, ne kadar bensizlik, ne kadar sensizlik...
Kayıtsızlık, şartsızlık, şanssızlıklar...
Sevgiler, Ölümsüzlükler, Dayanılmazlıklar, Özleyişler....
Özlüyorum Kokunu, dokunu, saçının telinin dokunuşlarını, aydınlıkları, sevgileri, seni sevmeleri, senden sevilmeleri, Umarım birgun seversin biryerlerde beni...

                                                                                                                             G.Y.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayirli Ramazanlar

Sukurler olsun bir ramazan ayina daha ulasmis bulunuyoruz, bu ayin tum insanlara hayir getirmesini temenni ederim, insallah bu ayla gelen guzellikler bizi , bizde bu guzellikleri terk etmeyiz, elimizde - kalbimizde tutmayi basarabiliriz. Tahminimce su anda da oruc rehaveti cokecek bloglara :) yada en azindan bana zaten bana coken rehabet kalkamiyor bir turlu uzerimden, o nedenle cokecegide cok net :) 30 40 derece sicaga gogus germek oruclu halde hicte kolay olmuyor tahmininizce, ama seviyorum bu ayi. Tekrar tum guzellikler gonlunuzden eksilmesin diyerek sevgilerimi gonderiyorum herkese.

Cikolatali Puding

MALZEMELER: 4 yemek kaşığı un 4 yemek kaşığı kakao 4 yemek kaşığı şeker 4 su bardağı süt 1oo gr kahve aromalı çikolata HAZIRLANISI: Küçük bir tencereye çikolata hariç tüm malzemeyi koyalım ve soğukken karıştıralım. Orta hararetli bir ateşte pudingimizi sürekli çırpma teliyle karıştırarak pişirelim. Kaynama noktasına yaklaşırken çikolatalarımızı küçük küçük kırıp içerisine atalım ve iyice karıştırarak eritelim. Puding kıvamı koyulaşınca ateşten alalım ve çırpma telimizle 5 dakika havalandırarak devamlı çırpalım. Ardindan dilerseniz kadehlere bolerek dilerseniz icerisine biskuvi koyarak iki katli yaparak borcama yayabilirsiniz.
KOKULUTAŞ KAPI SÜSLERİ..